Pacient mort din cauza unei transfuzii greșite de sânge la Spitalul Sf. Pantelimon

21 aprilie, 2017

Un bărbat de 66 de ani a murit în urma unei transfuzii greșite de sânge. Ministerul Sănătății a demarat o anchetă la Spitalul „Sfântul Pantelimon” din București, în urma acestui incident, urmând să se întocmească și un raport.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

Trei persoane au murit şi şase sunt dispărute în Filipine, din cauza furtunii tropicale Kai-Tak

Furtuna tropicală Kai-Tak a lovit, sâmbătă, teritoriul filipinez, relatează presa internaţională, care menţionează că trei persoane au decedat şi şase sunt dispărute.

Schimbare importantă la FCSB » Ce va face staff-ul stelist pentru a scăpa de marea problemă: "Nu pot să zic unde cred că s-a greșit"

În acest sezon, FCSB a avut mari probleme cu accidentările, iar la partida cu Viitorul, de duminică, antrenoul nu va putea conta pe Budescu, Benzar, Bălașa, Planici, Teixeira și De Amorim.

Staff-ul lui FCSB face o schimbare importantă pentru a scăpa de marea problemă a accidentărilor: "Nu pot să zic unde cred eu că s-a greșit"

În acest sezon, FCSB a avut mari probleme cu accidentările, iar la partida cu Viitorul, de duminică, antrenorul nu va putea conta pe Budescu, Benzar, Bălașa, Planici, Teixeira și De

Becali dezvăluie cine a avut ultimul cuvânt asupra lotului cu Viitorul: "Nu avem voie să facem pași greșiți"

Gigi Becali susține că Nicolae Dică a avut mână liberă să aleagă lotul pentru meciul cu Viitorul, ultimul din Liga 1 în acest an, însă a atras atenția că FCSB nu are voie

Becali dezvăluie cine a avut ultimul cuvânt în privința lotului cu Viitorul: "Nu avem voie să facem pași greșiți"

Gigi Becali susține că Nicolae Dică a avut mână liberă să aleagă lotul pentru meciul cu Viitorul, ultimul din Liga 1 în acest an, însă a atras atenția că FCSB nu are voie