Phenianul se pregăteşte să testeze rachete lansate de pe un submarin, susţine un expert în apărarea nord-coreeană

12 august, 2017

Fotografii recente din satelit par să indice pregătirea unui test de lansare a unor rachete balistice de pe un submarin nord-coreean, susţine un expert în domeniul informaţiilor şi în chestiuni de ţin de apărarea nord-coreeană, citat de France-Presse.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

„Inspectia Judiciara există pentru A VĂ APĂRA PE VOI DE NOI”. Magistrați în apărarea IJ, după atacul șefei DNA de vineri

Magistrații din România apără instituția Inspecției Judiciare, în contextul schimbărilor propuse de Ministrul Justiției.

„Inspectia Judiciara există pentru A VĂ APĂRA pe VOI de NOI”. Magistrați în apărarea IJ, după atacul șefei DNA de vineri

Magistrații din România apără instituția Inspecției Judiciare, după atacul de vineri, din CSM, când șefa DNA, Laura Codruța Kovesi i-a acuzat pe inspectori că au căutat anumite dosare.

Tillerson despre Coreea de Nord: Diplomaţia va continua 'până când va cădea prima bombă'

Secretarul american de stat, Rex Tillerson, a declarat că preşedintele Donald Trump i-a cerut să continue eforturile pentru a tempera tensiunile legate de Coreea de Nord, şeful diplomaţiei

Oficial nord-coreean: „Statele Unite nu lasă nicio alternativă Coreei de Nord decât să-şi dezvolte un program nuclear”

„Vrem ca Statele Unite să pună capăt politicii sale ostile faţă de Coreea de Nord”, a afirmat vice-preşedintele parlamentului nord-coreean, An Tong Chun.

Coreea de Nord a făcut ANUNȚUL DRAMATIC. Urmează PRIMELE LANSĂRI asupra armatei SUA

Coreea de Nord este bănuită că pregătește un nou test balistic chiar în timpul unor exerciții maritime dintre SUA și Coreea de Sud.