Poți să îți PRELUNGEȘTI VIAȚA. NU te costă NIMIC!

21 aprilie, 2017

Un studiu făcut de cercetătorii americani și publicat într-un jurnal denumit “Progress in Cardiovascular Disease”, scoate la suprafață un aspect vital pentru prelungirea vieții.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

ZECE ANI FĂRĂ DROGURI. Un CÂNTĂREȚ CELEBRU a vorbit despre DEPENDENȚA care aproape i-a DISTRUS VIAȚA

Eminem, cel mai cunoscut rapper american care nu este de culoare, a sărbătorit recent împlinirea a zece ani de când nu a mai cosnumat droguri.

Reacția lui Răzvan Burleanu despre întâlnirea avută înainte de alegeri: "Nu e nimic ilegal! Vorbim de management electoral"

Gazeta Sporturilor a publicat în ediția de azi discuții de la întâlnirea secretă, cu 2 zile înainte de alegeri, în care s-a pus la cale realegerea lui 

România va rata ocazia de a ieși din politica externă gen: „Nu îndrăznim nimic pînă nu întrebăm dacă avem voie să îndrăznim”

Joi, seara, așteptînd în hol să intru în partea a doua a emisiunii Sinteza zilei, în pauza dinaintea ultimei bucăți a interviului pe care i l-a luat Mihai Gâdea, a apărut Liviu Dragnea.

Mișcarea surpriză a lui Ion Țiriac: A cumpărat un domeniu istoric care costă o avere

Fostul tenismen Ion Țiriac (78 de ani) a cumpărat o vilă monument istoric din Italia cu opt milioane de euro, potrivit publicației Il Tirreno.

Dezvăluire de senzație a lui Becali! Cum a refuzat un blat plănuit Stelei: "Băi, domnul Gigi, vrei să câștigi titlul? Te costă 100.000"

Gigi Becali, cel care a anunțat în repetate rânduri că se retrage definitiv de la FCSB, s-a declarat în această dimineață un inamic desăvârșit al meciurilor aranjate și