racoritoare

29 Martie 2016

Importanta tranzactie pe piata bauturilor racoritoare din Romania

Producătorul de băuturi răcoritoare necarbonatate Tymbark va prelua Rio Bucovina, după ce Consiliul Concurenţei a anunţat, marţi, că a autorizat această fuziune.

24 Iulie 2013

Surprize neplacute provocate de bauturile racoritoare

Bauturile racoritoare pot avea un efect reconfortant in timpul verii, insa este bine de stiut ca ele iti rezerva si surprize neplacute, ele daunand mai ales inimii, potrivit ziare.com.

22 Ianuarie 2013

SECRETUL celor mai populare bauturi racoritoare din lume

Sunt două mărci rivale, dar vânzările sunt de sute de miliarde de dolari. Sute de milioane de oameni consumă aceste băuturi răcoritoare, chiar dacă nu ştiu de fapt ce beau.

07 Ianuarie 2009

Business Standard si Money Express prezinta BrandRate  Piata bauturilor racoritoare si companii energetice

Prigat, Santal si Fanta sunt marcile de bauturi racoritoare care isi impart podiumul in ceea ce priveste calitatea, potrivit celui mai recent studiu BrandRate publicat astazi, 6 ianuarie, in

19 Decembrie 2008

Taxe pe iPod, racoritoare si masaj, pentru a salva statul New York de la faliment

O taxa pe iPod de fapt, pe melodiile cumparate online se numara intre cele 137 de servicii si bunuri pe care guvernatorul New Yorkului le doreste impozitate de la anul.

17 Septembrie 2008

Can-Pack, un business de 60 mil. euro realizat prin contracte cu greii din industria berii si a bauturilor racoritoare

Contractele cu multinationale precum Heineken, InBev, SABMiller sau Coca Cola ii asigura producatorului polonez de ambalaje Can-Pack, 80% dintr-un rulaj estimat la 60 de milioane de euro in acest an.

31 Iulie 2008

Bere si racoritoare expirate, la vanzare in toata tara

Comerciantii ne vand alimente si baushyturi expirate de luni de zile, a constatat Protectia Consumatorului, in urma unor controale tematice desfasurate la nivel national. Cele mai multe produse vechi

17 Iunie 2008

"deFructe", o noua bautura racoritoare de la "Apemin Tusnad"

O noua bautura racoritoare necarbogazoasa se lanseaza, sub denumirea "deFructe", in trei variante pe segmentul de piata still drinks, informeaza intr-un comunicat de presa "Apemin