Sabina Știrb, Public Affairs & Corporate Citizenship Manager SEE în cadrul Samsung Electronics

19 mai, 2017

Sabina Știrb coordonează proiectele de responsabilitate socială în cadrul Samsung Electronics din 2014. De asemenea, organizează programe precum Smart Classroom şi Tech Institute, soluţii integrate de educaţie interactivă şi dezvoltare profesională dar şi iniţiative locale cum este programul de mentorat si educaţie digitală TrendsofTomorrow, care a ajuns, în ultimii ani, la peste 30.000 de tineri liceeni din toată ţara. Trends of Tomorow a fost apreciat atât pe plan local, cât şi pe plan internaţional, câştigând marele premiu la categoria CSR a prestigioasei competiţii SABRE Awards. În 2016 s-a implicat în prima campanie prin care Samsung susţine tinerele talente româneşti „Simfonia Viitorului“ şi a lansat prima expoziţie digitală pe Gear VR „Enescu 360“ disponibilă permanent la Muzeul Naţional George Enescu din Bucureşti. La finalul anului, 50.000 de euro au fost donaţi către cinci artişti români, fiecare dintre ei având potenţialul de a deveni viitorul Enescu.

Vezi si:

Citeste mai mult despre Samsung

Sursa: capital.ro

Trebuie sa mai citesti

Cătălin Geambașu a făcut public scandalul în care se află cu tatăl său

Încă o vedetă vorbește despre relația defectuasă cu părinții. Călin Geambașu, fiul lui Petre Geambașu, a făcut mărturisiri uluitoare în urmă cu câteva luni, spunând că „tata m-a

REGLARE de CONTURI în PUBLIC: „Au uitat că le-am angajat soțiile și fiicele”

Nemulțumit de anumite persoane, președintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru i-a atacat în presă pe toți cei care îl contestă.

Evenimentele de astăzi din cadrul Festivalului Internațional George Enescu

Evenimentele de astăzi din cadrul Festivalului Internațional George Enescu

INCREDIBIL ce antrenor a fost propus pentru postul de selecționer al României. „Voi face public PROCESUL”

Mihai Stoichiță a declarat că s-a aflat în cărți pentru preluarea echipei naționale, dar n-ar fi acceptat această variantă.

DEMERSUL liberalilor, în Parlament, pentru DEBIROCRATIZAREA sistemului public

Vicepreşedintele PNL, Florin Cîţu, a anunțat joi va depune un proiect de lege care vizează interzicerea instituţiilor de stat să solicite documente persoanelor fizice sau juridice care