sanatoriu balotesti

04 Iunie 2018

Un fost campion mondial a ajuns la sanatoriu! Are depresie și pierderi de memorie

Carlos Bilardo, 80 de ani, selecționerul ce a câștigat titlul în 1986, a renunțat la emisiunea radio pe care o conducea și la o prelegere universitară, din cauza gravelor probleme de

13 Octombrie 2014

Era idolul adolescentelor, acum e într-o stare DEPLORABILĂ. Actrița Amanda Bynes a fost internată într-un sanatoriu pentru boli psihice

Actriţa Amanda Bynes a fost internată într-un sanatoriu pentru maladii psihice pentru o evaluare medicală, conform unui anunţ făcut vineri de avocatul familiei sale, conform Reuters.

20 Iunie 2013

Spitalul lui Hitler. Misteriosul sanatoriu Beelitz | GALERIE FOTO

Complexul Beelitz Heilstaetten a fost cândva o clădire maiestuoasă ce servea drept spital. Aici a fost tratat Adolf Hitler în1916, după ce a fost ranit la picior în Batalia de pe Somme.

05 Martie 2013

Daniel Morar: "Avem procurori care consideră Parchetul General un sanatoriu. Aici observ o clară relaxare a unora dintre procurori"

Daniel Morar, procurorul șef interimar al Parchetului General, a afirmat că în cadrul instituției se lucrează la minimă rezistență, iar unii procurori nu ar trebui să fie procurori pentru că

30 August 2010

Exclusiv / Tatăl lui Cristi Borcea, la sanatoriu

Stere, părintele directorului executiv al lui Dinamo, se reface psihic la Predeal.

04 Iulie 2008

CSM a dispus reconstituirea documentelor care lipsesc din dosarul Balotesti

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a decis, joi, ca anchetatorii sa reconstituie documentele care lipsesc din dosarul privind accidentul aviatic de la Balotesti, din 31 martie 1995.

04 Iulie 2008

CSM a dispus reconstituirea documentelor care lipsesc din dosarul Balotesti

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a decis, ieri, ca procurorii sa reconstituie documentele care lipsesc din dosarul privind accidentul aviatic de la Balotesti petrecut pe 31 martie 1995.