Scene TERIFIANTE. O nouă SINUCIDERE bagă SPAIMA în oamenii de AFACERI

21 aprilie, 2017

Sinucideri în masă în ultima vreme în rîndul oamenilor de afaceri. Ultimul pe lista neagră este un bărbat din Craiova, care a decis să își pună capăt zilelor în a treia zi de Paște.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

Fetiţă de 15 ani, STÂLCITĂ CU BÂTELE de o GAŞCĂ DE CARTIER. Atenţie, scene de violenţă extremă. VIDEO!

Poliția din Marea Britanie a dat publicității imagini cu o adolescentă de 15 ani care însearcă să se ascundă de o bandă de cartier.

SCENE ȘOCANTE după meciul de Fed Cup al Irinei Begu. Adversa sa a început să PLÂNGĂ. Motivul este INCREDIBIL

Adversara Irinei Begu, Timea Bacsinszky, care are origini romanești, a izbucnit în lacrimi la conferința de presă susținută după meciul pierdut în fața româncei.

Te consideri BĂTRÂN la 50 de ani? Oamenii de ştiinţă spun ALTCEVA

Dacă mai crede cineva că la 50 de ani se poate considera bătrân este total greşit pentru că studiile arată cu totul altceva: Bătrânețea începe la vârsta de 75-80 de ani.

Brigitte Sfăt a trecut prin CLIPE DE COȘMAR. „M-am luptat cu toți interlopii, mi s-a pus și cuțitul la gât!” DEZVĂLUIRI TERIFIANTE!

Brigitte Sfăt a dezvăluit prin ce clipe terifiante a trecut atunci cand s-a luptat pentru afacerea ei și a soțului ei, Ilie Nastase. Aceasta a devoalat tot ceea ce a trebuit să suporte și cu ce

LA SFAT CU PSIHIATRUL. Despre comportamentul pasiv-agresiv. Oamenii veșnic nemulțumiți!

Comportamentul pasiv-agresiv este expresia indirectă a ostilității cum ar fi încăpățânarea, comportamentul deranjant sau neîndeplinirea deliberată a sarcinilor solicitate pentru care unul