Scrisorile lui Stanca: Dragă Andreea Berecleanu,

02 septembrie, 2013

Nu știu de unde ai apărut la VIP pe când eu eram director. Unde te-a găsit colegul care avea oarecare putere de decizie și te-a adus în redacție. Asta după ce l-ai împachetat pe la munte și l-ai adus gata setat: să te facă ziaristă. M-am opus din motive de morală… chiar dacă nici nu prea străluceai în scris.

Vezi si:

Citeste mai mult despre Scrisorile Lui Stanca

Sursa: click.ro

Trebuie sa mai citesti

Andreea Marin, umilită. „Interiorul ei a fost ”luminat” de un număr impresionant de bărbați!”

Un nou scandal izbucnește în showbiz-ul din România. De această data, protagonistele sunt Andreea Marin și mama lui Mircea Badea, Mariana Badea.

Cum a păcălit moartea Andreea Bălan. Amănunte uluitoare. „Imediat după ce am pupat-o, am intrat în stop cardio-respirator"

Andreea Bălan a vorbit pentru prima oară despre ceea ce s-a întâmplat în timpul operației de cezariană. Vedeta a explicat, într-un videoclip postat pe pagina oficială, despre momentul în

ISTORIA SE REPETĂ! După Andreea Bălan, o altă vedetă de la noi trece prin momente îngrijorătoare: „Am 44 de ani și nu trebuie să uit acest aspect”

Gabriela Cristea a fost avertizată de către medici că ar putea să treacă prin aceeași situație prin care a trecut Andreea Bălan acum câteva zile, când a dat naștere celui de-al doilea

După Andreea Bălan, o altă vedetă are emoţii mari: „Am 44 de ani și nu trebuie să uit acest aspect”

Gabriela Cristea a fost avertizată de către medici că ar putea să treacă prin aceeași situație prin care a trecut Andreea Bălan acum câteva zile, când a dat naștere celui de-al doilea

Dramă pentru Andreea Marin, de 8 Martie! Lacrimi amare și suferință cumplită. Ce s-a întâmplat cu vedeta

Ziua de 8 martie ar fi trebuit să fie un prilej de bucurie pentru toate femeile. Nu se întâmplă la fel pentru Andreea Marin, care are multă durere în suflet.