Sfântul de la geam. SFÂNTUL ZILEI

14 februarie, 2018

Cuviosul Auxențiu a trăit în secolul al V-lea, în timpul împăratului Teodosie cel Mic (403-450) și a fost ostaș în garda acestuia.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

Adevărul din spatele „brandului Părintele Arsenie Boca”. Firma ungurului Andor Şandor folosește două desene cu „Sfântul Ardealului” ca să își facă reclama

Additional Woldwide Care Service LTD, din Marea Britanie a înregistrat la Oficiului European pentru Proprietate Intelectuală o acuarelă și un pop art, nu toate imaginile cu chipul părintelui.

Sfântul zilei. Vocea exilului

Sfântul Mihail Mărturisitorul a trăit în vremea împăratului Leon Armeanul (813-820) și a lui Tarasie, patriarhul Constantinopolului.

Datele pentru recensământul populaţiei şi al locuinţelor ar putea fi colectate în format electronic

Informaţiile de la următorul recensământ al populaţiei şi locuinţelor din România, programat pentru anul 2021, ar putea fi culese în format electronic pentru a se reduce perioada de publicare

Sfântul zilei. Arderea templului

Sfântul Mucenic Vasilisc a fost nepotul unui alt sfânt mucenic, Teodor Tiron, prăznuit pe 17 februarie. Vasilisc a trăit în vremea împăratului Maximian (286-305).

Cele mai frumoase MESAJE de Sfântul Constantin și Elena. Fă-le o URARE celor DRAGI!

Mesaje de Sfinții Constantin și Elena. Sfinţii Constantin şi Elena, „cei întocmai cu Apostolii”, sunt pomeniţi în Biserica Ortodoxă pe 21 mai.