Simpla DECLARAŢIE a unui MODEL i-ar putea strica CĂSNICIA. “M-am culcat cu el cu o zi înainte de nunta lui”

19 mai, 2017

Un baschetbalist din NBA, care este căsătorit şi are trei copii, a avut o relaţie extraconjugală cu Saniy’yah Samaa, un model.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

Nunta Serenei Williams, după model din România

Marea jucătoare de tenis Serena Williams a făcut nuntă mare joi, la New Orleans, blocând o stradă din metropola americană New Orleans, cum se întâmplă și pe la noi, mai ales la rromi.

România, sacrificată pe tabla de șah SUA - UE: Analiza fără perdea a unui fost ministru de Externe

Fostul ministru de Externe Titus Corlățean a apreciat că România nu este primită în spațiul Schengen și nu reușește să scape de monitorizarea MCV din cauza intereselor politico-financiare

Nanu (Trezorerie): Doar populaţia cu anumite venituri ar putea să mai beneficieze de Prima Casă

Ministerul Finanţelor şi Banca Naţională a României analizează oportunitatea introducerii unor criterii legate de venituri pentru cei care vor beneficia pe viitor de programul "Prima Casă",

Anchetele unui detectiv singur. SUSPANS cu GEORGE ARION

Anul acesta, la „Gaudeamus”, Crime Scene Press va lansa o nouă colecție – cartea de buzunar. Trei apariții editoriale îi vor deschide drumul.

Povestea dramatică a unui băiețel, violat cu acordul mamei

Timp de doi ani, un copil din Timișoara a fost abuzat de iubitul celei care i-a dat viață. După ce faptele au ieșit la iveală, bărbatul a fost judecat și condamnat la opt ani de închisoare.