Teatrul Clasic „Ioan Slavici” din Arad, în turneu la Bucureşti, la Teatrul Odeon

21 aprilie, 2017

În perioada 21-23 aprilie 2017, Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad va susţine patru spectacole pe scenele a două importante teatre din Bucureşti, respectiv Teatrul Odeon şi Teatrul „Nottara”.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

Investiție la Arad în primul hotel ibis Styles din România

Grupul hotelier Orbis a inaugurat la Arad primul său hotel ibis Styles în România, împreună cu partenerul și investitorul local, FAB Industry.

Străzi din Bucureşti şi numele lor. Personalităţi din arhitectură şi artă, volum semnat de Aurel Ionescu

Volumul Personalităţi din arhitectură şi artă" continuă seria „Străzi din Bucureşti şi numele lor”, dedicată străzilor cu nume de persoane, apărută în colecţia „Planeta

Bucureşti-Ilfov, printre regiunile din UE cu cel mai scăzut nivel al ratei şomajului pe termen lung

Cel mai scăzut nivel al ratei şomajului pe termen lung (procentul de şomeri care nu au avut un loc de muncă timp de 12 luni sau mai mult) în regiunile din Uniunea Europeană s-a înregistrat anul

MOMENTE de GROAZĂ pentru pasagerii unui autobuz din Arad. Autovehiculul a ars complet - VIDEO

Un autobuz din rețeaua de transport public Arad, joi după-amiază, într-o staţie aflată în mijlocul unuia dintre cele mai mari cartiere de blocuri ale municipiului.

A început concursul la Opera Naţională Bucureşti

Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale a început organizarea unui concurs de proiecte de management pentru ocuparea funcţiei de manager al Operei Naţionale Bucureşti.