Theresa May promite sfârşitul „individualismului egoist” în cadrul noului program al Partidului Conservator

19 mai, 2017

Theresa May respinge ideologia pieţei-libere, de tipul celei avansate în trecut de Margaret Thatcher, în noul program „centrist” al Partidului Conservator cu scopul atragerii electoratului laburist şi de a obţine astfel o dominare a centrului politic, anunţă publicaţia Financial Times.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

Trump pregătește un Program de ÎNARMARE cu MINI – BOMBE nucleare

Donald Trump revine la doctrina militară din vremea lui Ronald Reagan, de descurajare nucleară, care a pus capăt Războiului Rece.

POLITICIAN ASASINAT în faţa sediului partidului său. ALERTĂ LA NIVEL EUROPEAN. Detalii şocante!

Un lider al sârbilor din Kosovo a fost împușcat mortal, în fața birourilor partidului său, în zona condusă de sârbi, la nord de Mitrovica.

Un lider politic sârb din Kosovo a fost asasinat în faţa sediului partidului său

Un important om politic din Kosovo, Oliver Ivanovici, a fost ucis cu gloanţe marţi dimineaţă în partea sârbă a oraşului Mitrovica, transmite AFP.

Proteste în Austria faţă de politica de migraţie a noului guvern

Cel puţin 20.000 de persoane au manifestat sâmbătă la Viena împotriva coaliţiei dintre dreapta şi extrema dreaptă la putere de aproape o lună în Austria, criticând-o pentru poziţiile

Un important membru al PSD DĂ DE PĂMÂNT cu conducerea partidului: „Lăsați țara să trăiască”

Un important om din PSD a lansat duminică acuzații devastatoare la adresa partidului și a conducerii îndemnând-o să lase Guvernul să lucreze.