Timişoara: Anderlecht Bruxelles soseşte azi în Banat

21 octombrie, 2009

Liderul Grupei A din Liga Europa aterizează astăzi, după prânz, la Timişoara. Rămâneţi pe www.adevarul.ro pentru galerie foto şi ultimele noutăţi din tabăra belgienilor! Echipa bănăţeană antrenată de Ioan Ovidiu Sabău va juca mâine, pe teren propriu, contra formaţiei...

Vezi si: Liderul Grupei A din Liga Europa aterizează astăzi, după prânz, la Timişoara. Rămâneţi pe www.adevarul.ro pentru galerie foto şi ultimele noutăţi din tabăra belgienilor!

Echipa bănăţeană antrenată de Ioan Ovidiu Sabău va juca mâine, pe teren propriu, contra formaţiei Anderlecht Bruxelles, în cadrul Grupei A a Ligii Europa.

Portarul belgienilor, Silvio Proto, a avut cuvinte de laudă la adresa clubului „Poli” Timişoara. „Ştim că această echipă are un foarte mare potenţial. Nu-i este dat oricui s-o elimine pe Şahtior Doneţk! Vom vedea dacă vom juca la fel ca la Zagreb, cu cinci fundaşi. Ştim că vom fi practic calificaţi cu patru puncte din şase contra românilor. Un egal la Timişoara nu ar fi chiar rău“, a spus Proto.

Anderlecht se confruntă cu serioase probleme de efectiv. Pe lângă Marcin Wasilewski, indisponibil de mai mult timp, tot din motive medicale, vor lipsi Jonathan Legear şi Victor Bernardez, în timp ce Jelle van Damme este suspendat.

Citeste mai mult despre Ovidiu Sabau, Anderlecht

Sursa: adevarul.ro