Tot nu se lasă! Cât este dispusă Real Madrid să ofere în această vară pe De Gea

21 aprilie, 2017

Portarul lui Manchester United, David de Gea ar putea ajunge în sfârșit din vară la Real Madrid. Potrivit jurnalistului Antony Kastrinakis de la The Sun, madrilenii îl doresc cu disperare pe De Gea și sunt dispuși să ofere 60 de milioane de lire sterline în schimbul său. "De Gea este prioritatea numărul unu. Îl asteptăm să vină în această vară", a declarat Per Kastrinakis un apropiat al clubului madrilen.

Vezi si:

Citeste mai mult despre Real Madrid

Sursa: gsp.ro

Trebuie sa mai citesti

Astăzi expiră termenul acordat de Madrid Barcelonei. Catalonia, între independenţă şi pierderea autonomiei

Astăzi, la ora locală 10:00 (11.00 ora României) expiră termenul acordat de Madrid pentru ca regiunea Catalonia să renunţe la demersurile pentru independenţă, în caz contrar, guvernul central

Al TREILEA RĂZBOI MONDIAL? Motivul REAL pentru care KIM JONG-UN şi-a ieşit din minţi şi vrea să DISTRUGĂ SUA

Tensiunile dintre Coreea de Nord şi SUA sunt într-o continuă creştere de câteva luni, ambii conducători făcând diferite gesturi pentru a-şi arăta supremaţia.

Urmează un an greu pentru PUTIN. Cine este FEMEIA va candida la PREŞEDENŢIA RUSIEI - Foto

Deşi este doar o prezentatoare TV cunoscută în lumea mondenă, Ksenia Sobchak are planuri mari pentru viitorul ei. Aceasta a anunţat că îşi va depune cadidatura pentru preşedenţia Rusiei.

VIDEO Criză la Atletico Madrid » Rezultat dezamăgitor, fără şuturi pe poartă!

Atletico Madrid este în mare criză ofensivă și riscă eliminarea din grupe. N-a putut să dea gol nici cu un om în plus, în meciul cu Qarabag, 0-0. "Atacăm mai mult cu inima

ULTIMA GAFĂ a preşedintelui american, nimeni nu se aştepta la aşa ceva. Ce a făcut TRUMP de această dată

Acuzaţiile sunt foarte dure pentru un preşedinte şi i-ar putea afecta cariera. Donald Trump este acuzat că ar deţine un tablou fals, în timp ce opera reală de artă se află la un muzeu.