TRAGEDIE FĂRĂ MARGINI. 20 de elevi au murit într-un accident rutier

21 aprilie, 2017

TRAGEDIE FĂRĂ MARGINI. Douăzeci de elevi au murit, vineri, într-un accident rutier produs aproape de capitala administrativă a Africii de Sud, Praetoria, conform surselor din cadrul serviciilor de urgență sud-africane, care acordă asistență numeroșilor răniți la locul accidentului.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

A MURIT Coralia Meteleanu. A fost profesoară de dicție a ZECI de JURNALIȘTI și PREZENTATORI de televiziune

Zi tristă pentru foarte mulți români. Coralia Meteleanu, o mare profesoară de dicție care a pregătit generații întregi de jurnaliști și oameni de televiziune, s-a stins din viață.

Primele imagini de la locul în care a murit Andrei Gheorghe - Galerie FOTO

Andrei Gheorghe a murit, pe 19 martie 2018. Fostul prezentator și realizator de televiziune și radio din România avea 56 de ani. O moarte care întristează România și pe care Andrei Gheorghe, cu

ACCIDENT GRAV! Un avocat celebru a fost transportat de URGENȚĂ

Avocatul Daniel Ionașcu este transportat de urgență la spital după ce mașina sa a fost implicată într-un grav accident de circulație.

Accident GROAZNIC în Olanda! Cinci ROMÂNI au MURIT. Încă TREI se află în SPITAL, în stare GRAVĂ

Tragedie în Olanda! Cinci cetățeni români au murit într-un accident groaznic după ce microbuzul în care se aflau s-a ciocnit cu un camion.

Accident de muncă la Constanța. Agent de pază, decedat într-un puț

Un bărbat, de 60 de ani, agent de pază la o firmă de securitate, și-a pierdut viața după ce a căzut într-un puț uscat, adânc de 4 metri, din apropierea comunei constănțene Corbu. Victima