TURIȘTI și localnici, evacuați din cauza unor incendii periculoase în FRANȚA

12 august, 2017

Aproape 700 de persoane, majoritatea turişti, au fost evacuaţi din insula turistică franceză Corsica, în noaptea de vineri spre sâmbătă în urma izbucnirii a două incendii care se propagă rapid din cauza rafalelor puternice de vânt de până la 120 de kilometri pe oră şi care au mistuit circa 1.500 de hectare de vegetaţie.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

Relații tensionate între Berlin și Ankara, după arestarea unor cetățeni germani

Preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, i-a îndemnat, vineri, pe turcii care locuiesc în Germania să nu voteze nici pentru Uniunea Creștin-Democrată (CDU), partidului lui Merkel, nici pentru

Câteva mii de persoane protestează la Hong Kong pentru eliberarea unor lideri democratici

Străzile din Hong Kong au devenit pline cu peste 20.000 de protestatari (o parte în uniforme de puşcăriaşi) pentru a cere eliberarea a trei lideri democratici, relatează The Guardian.

”SPP”-ul american a rămas fără bani din cauza familiei numeroase a lui Trump

Publicația americană USA Today informează că din cauza vacanțelor dese ale familiei prezidențiale Trump, SPP-ul american nu mai are bani.

Secret Service nu îşi mai permite să plătească sute de agenţi, din cauza mărimii familiei Trump

Serviciul de pază al demnitarilor americani, Secret Service, nu îşi mai poate permite să plătească sutele de agenţi de care are nevoie pentru a-şi desfăşura misiunea extinsă de protecţie

STARE DE ALERTĂ în FRANȚA! EVACUARE de URGENȚĂ a gării NÎMES

Stare de alertă în Franța, după atacul terorist din Barcelona și după ce specialiștii au avertizat că oricare oraș dintr-o țară europeană poate fi vizat.