Un agent CIA a spus că GUVERNUL VREA SĂ-L UCIDĂ PE BĂIATUL din imagini. Cine este?

12 august, 2017

Expertul în terorism, ex agent al CIA, Philip Mudd, a declarat, într-un interviu dat pe 11 august unei televiziuni americane, că: guvernul vrea să-l ucidă pe băiatul ăsta, referindu-se la preşedintele Donald Trump, fiindcă -nu respectă Deep State (statul profund). De fapt, agenţii aparatelor de securitate americane, potrivit lui Mudd, s-ar fi înfuriat pe preşedinte fiindcă nu-i apără în mod adecvat.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

Kovesi este APĂRATĂ! Ce spune procurorul general al României despre achităril în instanță

Kovesi este apărată de procurorul general al României, Augustin Lazăr, car precizează că numărul mare de achitări în cadrul DNA se explică datorită faptului că instituția este încadrată

ISIS a LOVIT crunt! A REVENDICAT ultimul ATENTAT. Numărul VICTIMELOR este în CREȘTERE

Un nou atentat șochează lumea. Vineri seară o moschee şiită din capitala afgană, Kabul, iar numărul morților a ajuns la 30 și este în creștere.

Ultima PREVIZIUNE APOCALIPTICĂ. Curând, vom fi RAŞI DE PE FAŢA PĂMÂNTULUI. O prezicătoare din România este îngrozită

O prezicatoare devenită celebră în România, după ce a antincipat tragedia de la Colectiv, scrie pe blogul său despre o catastrofă care s-ar putea întâmpla în viitorul apropiat.

Obama îl ATACĂ pe Trump: Ajunge cu politica fricii! Şi Bush este îngrijorat

Barack Obama se reîntoarce în politică şi o face pentru a susţine candidaţii democraţi pentru postul de guvernator în New Jersey şi în Virginia.

Simona Halep este ENTUZIASMATĂ înaintea debutului la Turneul Campioanelor. Românca va juca, luni, prima partidă

Simona Halep a declarat că-și dorește să continue și la Singapore, la Turneul Campioanleor, evoluțiile care au dus-o pe prima poziție a ierarhiei mondiale.