Un filmuleţ cu Atilla, "pisicuţa surprinsă", a avut peste 7 milioane de vizualizări pe YouTube

06 decembrie, 2009

Un filmuleţ cu o pisicuţă care se joacă cu stăpâna sa şi care ridică, din când în când, lăbuţele surprinsă a fost accesat de peste şapte milioane de ori în cadrul reţelei YouTube.

Videoclipul, intitulat "Surprised Kitty", a înregistrat un succes fenomenal în ultima săptămână, ajungând la 7,28 milioane de vizualizări.

Filmuleţul, care are 17 secunde, a fost publicat pe YouTube pe 13 octombrie şi a fost remarcat, în perioada următoare, de numeroşi internauţi cărora le plac pisicile şi care l-au pus în circulaţie prin intermediul reţelelor de socializare Facebook şi Twitter.

Popularitatea clipului a crescut după ce a fost publicat pe site-ul unui ziar, ajungând, joi, la peste şase milioane de vizualizări.

"Eroul" videoclipului este un pisoi care n-ar fi ajuns vedetă fără Rosa, o adolescentă de 15 ani, care a filmat joaca puiului şi a publicat clipul pe YouTube, potrivit site-ului LaPoste.fr.

Ca urmare a popularităţii clipului, Rosa a fost inundată de e-mail-urile internauţilor, motiv pentru care mama ei, Jude, o ajută să răspundă mesajelor primite.

Potrivit LePost.fr, care a reuşit să o contacteze pe autoarea filmului, pisica se numeşte Attila, "are o personalitate independentă şi agresivă. Este cunoscută şi sub numele «terorista»".Adauga mesajul tau

Pe aceeasi tema

Moment incredibil la Giurgiu! Jucătorii Astrei au avut un șoc » Cum s-au autoironizat jucătorii lui Șumudică la prezentarea trofeului Supercupei

După oficializarea transfeului lui Săpunaru, jucătorii campioanei au mers pe stadion să prezinte...


Tablou infernal pentru Halep la Montreal! Încă din turul 3 poate avea parte de dueluri șoc » Peste cine poate da până în finală

Simona Halep (locul 5 WTA) a aflat cu cine va juca în turul 2 de la Montreal. Românca are drum...


Cutremur de peste 4 grade pe scara Richter

Un cutremur cu magnitudinea de 4,2 grade pe scara Richter s-a produs în Marea Neagră în noaptea de 22...Monden

Mai multe
Mai multe
Mai multe