Un filmuleţ cu Atilla, "pisicuţa surprinsă", a avut peste 7 milioane de vizualizări pe YouTube

06 decembrie, 2009

Un filmuleţ cu o pisicuţă care se joacă cu stăpâna sa şi care ridică, din când în când, lăbuţele surprinsă a fost accesat de peste şapte milioane de ori în cadrul reţelei YouTube.

Videoclipul, intitulat "Surprised Kitty", a înregistrat un succes fenomenal în ultima săptămână, ajungând la 7,28 milioane de vizualizări.

Filmuleţul, care are 17 secunde, a fost publicat pe YouTube pe 13 octombrie şi a fost remarcat, în perioada următoare, de numeroşi internauţi cărora le plac pisicile şi care l-au pus în circulaţie prin intermediul reţelelor de socializare Facebook şi Twitter.

Popularitatea clipului a crescut după ce a fost publicat pe site-ul unui ziar, ajungând, joi, la peste şase milioane de vizualizări.

"Eroul" videoclipului este un pisoi care n-ar fi ajuns vedetă fără Rosa, o adolescentă de 15 ani, care a filmat joaca puiului şi a publicat clipul pe YouTube, potrivit site-ului LaPoste.fr.

Ca urmare a popularităţii clipului, Rosa a fost inundată de e-mail-urile internauţilor, motiv pentru care mama ei, Jude, o ajută să răspundă mesajelor primite.

Potrivit LePost.fr, care a reuşit să o contacteze pe autoarea filmului, pisica se numeşte Attila, "are o personalitate independentă şi agresivă. Este cunoscută şi sub numele «terorista»".Adauga mesajul tau

Pe aceeasi tema

FOTOGRAFIA ZILEI - Locul în care acum sunt peste 40 de grade

Oraşul Grenelg din sudul Australiei este unul dintre cele mai călduroase locuri de pe Pământ în acest...


FOTOGRAFIA ZILEI - LOCUL în care acum sunt peste 40 de GRADE

Oraşul Grenelg din sudul Australiei este unul dintre cele mai călduroase locuri de pe Pământ în acest...


TUN de peste 500 MILIOANE de EURO la proiectul unei noi magistrale de metrou. Ce sancţiuni vrea să aplice Comisia Europeană

Oficiul european de luptă antifraudă (OLAF) a identificat o "gaură" de circa 167 miliarde de forinți...


REVOLTĂ: „Am dat 33 de MILIOANE DE EURO statului. Eu sunt armăsar și trag la căruța României. Ce aveți cu mine, CRIMINALILOR?”

Gigi Becali, finanțatorul echipei Steaua, s-a plâns că are probleme, deși a plătit sume imense, ca...Monden

Mai multe
Mai multe
Mai multe