Un filmuleţ cu Atilla, "pisicuţa surprinsă", a avut peste 7 milioane de vizualizări pe YouTube

06 decembrie, 2009

Un filmuleţ cu o pisicuţă care se joacă cu stăpâna sa şi care ridică, din când în când, lăbuţele surprinsă a fost accesat de peste şapte milioane de ori în cadrul reţelei YouTube.

Videoclipul, intitulat "Surprised Kitty", a înregistrat un succes fenomenal în ultima săptămână, ajungând la 7,28 milioane de vizualizări.

Filmuleţul, care are 17 secunde, a fost publicat pe YouTube pe 13 octombrie şi a fost remarcat, în perioada următoare, de numeroşi internauţi cărora le plac pisicile şi care l-au pus în circulaţie prin intermediul reţelelor de socializare Facebook şi Twitter.

Popularitatea clipului a crescut după ce a fost publicat pe site-ul unui ziar, ajungând, joi, la peste şase milioane de vizualizări.

"Eroul" videoclipului este un pisoi care n-ar fi ajuns vedetă fără Rosa, o adolescentă de 15 ani, care a filmat joaca puiului şi a publicat clipul pe YouTube, potrivit site-ului LaPoste.fr.

Ca urmare a popularităţii clipului, Rosa a fost inundată de e-mail-urile internauţilor, motiv pentru care mama ei, Jude, o ajută să răspundă mesajelor primite.

Potrivit LePost.fr, care a reuşit să o contacteze pe autoarea filmului, pisica se numeşte Attila, "are o personalitate independentă şi agresivă. Este cunoscută şi sub numele «terorista»".Adauga mesajul tau

Pe aceeasi tema

Gest ÎNGROZITOR. Şi-a minţit familia şi toţi prietenii că are CANCER. Motivul ei te va REVOLTA peste măsură

O tânără mamă a recunoscut că şi-a minţit familia şi prietenii spunându-le acestora că este...


Serena Williams şi-a făcut autocritica după înfrîngerea în faţa Simonei Halep: "Am avut o prestaţie jenantă! Simona a evoluat la nivel înalt"

Serena Williams a înregistrat în faţa Simonei Halep cea mai dură înfrîngere, 0-6, 2-6, din 1998...


Podul peste Dunăre de la Giurgiu va fi reabilitat de o asociere româno-italiană pentru 13 milioane euro

Compania Națională de Drumuri CNADNR a atribuit asocierii Collini Lavori din Italia - Tecnic Consulting...


Cel mai grav factor de risc: Peste 6 milioane de oameni mor, la nivel global. Cât cheltuiește România?

În România, peste 40.000 de oameni mor din cauza bolilor determinate de fumat, cheltuielile sistemului de...Monden

Mai multe
Mai multe
Mai multe