Un filmuleţ cu Atilla, "pisicuţa surprinsă", a avut peste 7 milioane de vizualizări pe YouTube

06 decembrie, 2009
Vezi si: Un filmuleţ cu o pisicuţă care se joacă cu stăpâna sa şi care ridică, din când în când, lăbuţele surprinsă a fost accesat de peste şapte milioane de ori în cadrul reţelei YouTube.

Videoclipul, intitulat "Surprised Kitty", a înregistrat un succes fenomenal în ultima săptămână, ajungând la 7,28 milioane de vizualizări.

Filmuleţul, care are 17 secunde, a fost publicat pe YouTube pe 13 octombrie şi a fost remarcat, în perioada următoare, de numeroşi internauţi cărora le plac pisicile şi care l-au pus în circulaţie prin intermediul reţelelor de socializare Facebook şi Twitter.

Popularitatea clipului a crescut după ce a fost publicat pe site-ul unui ziar, ajungând, joi, la peste şase milioane de vizualizări.

"Eroul" videoclipului este un pisoi care n-ar fi ajuns vedetă fără Rosa, o adolescentă de 15 ani, care a filmat joaca puiului şi a publicat clipul pe YouTube, potrivit site-ului LaPoste.fr.

Ca urmare a popularităţii clipului, Rosa a fost inundată de e-mail-urile internauţilor, motiv pentru care mama ei, Jude, o ajută să răspundă mesajelor primite.

Potrivit LePost.fr, care a reuşit să o contacteze pe autoarea filmului, pisica se numeşte Attila, "are o personalitate independentă şi agresivă. Este cunoscută şi sub numele «terorista»".
Trebuie sa mai citesti

Un FENOMEN rar a IZOLAT peste 10.000 de oameni. ERUPȚIA neașteptată a unui VULCAN a ALERTAT autoritățile

Peste 10.000 de oameni sunt în pericol după erupția neașteptată a unui vulcan, iar autoritățile nu știu când fenomenul o să se oprească.

ANPC a amendat 15 bănci cu peste 500.000 de lei pentru practici comerciale incorecte

ANPC a amendat 15 bănci cu sume totalizând peste 500.000 de lei pentru practici comerciale incorecte în ceea ce priveşte activităţile de publicitate, solicitându-le totodată să înceteze

Libra Internet Bank va imprumuta IMM-urile cu 47,7 milioane euro

Libra Internet Bank va acorda credite în valoare de până la 47,7 milioane de euro IMM-urilor, în condiţii avantajoase, în urma semnării unui acord cu Fondul European de

Studiul care dă peste cap tot ce ştiaţi despre ŢIGĂRILE electronice

Ţigările electronice sunt la fel de nocive pentru sănătate precum cele clasice, arată un nou studiu.

A fost desemnat "Balonul de Aur" U21: NU e jucătorul de 105 milioane € al Barcelonei, ci mijlocașul revelație al anului

Mijlocașul ofensiv Kylian Mbappe (18 ani) a primit premiul "Golden Boy", acordat celui mai bun tânăr fotbalist european, în urma unei curse în care au mai fost implicați Ousmane