Viața fabuloasă a unui antreprenor imobiliar de doar 25 de ani

12 august, 2017

Emir Bahadir este un mogul imobiliar, antreprenor, și o adevărată vedetă pe site-ul de socializare Instagram cu aproximativ 560.000 de urmăritori. La numai 25 de ani Bahadir trăiește o viață la care mulți tineri visează: zboruri private, petreceri exclusive și vacanțe pline de farmec, potrivit Businessinsider.com.

Vezi si:

Sursa: capital.ro

Trebuie sa mai citesti

Becali este contrazis în privința unui fotbalist: "Nu e de Steaua!"

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al FCSB-ului consideră că Olimpiu Moruțan (18 ani), unul dintre fotbaliștii curtați de Gigi Becali, nu ar face față în acest moment la echipa

Un fost POLIȚIST a TĂIAT GÂTUL unui câine! Gestul a stârnit FURIA comunității

Un bărbat care a activat în cadrul Poliției Române este personajul negativ într-un caz care a șocat comunicatea prin cruzimea sa.

Pirtea face bilanțul la un an de guvernare PSD: ”ROBOR-ul sufocă românii, puterea de cumpărare scade, viața este mai scumpă”

Deputatul liberal Marilen Pirtea a calculat cu cât s-a scumpit viața românilor în ultimul an. Economist de profesie, acesta spune că cifrele nu mint.

BOMBĂ! Soția unui influent lider PSD, prinsă BEATĂ la volan! A fost condamnată la închisoare

Soția unui important lider PSD din Bârlad a fost condamnată la un an și patrul luni de închisoare cu suspendare, după ce polițiștii au găsit-o băută la volan.

Miza unei lupte pe viață și pe moarte la Aeroportul Cluj: cumnata lui Alin Tișe, șeful județului Cluj! S-a ajuns deja Tribunal

Prefectul de Cluj intervine în scandalul de la Aeroportul Internațional Cluj Napoca și îl acuză pe liberalul Alin Tișe (foto), președintele Consiliului Județean Cluj de conflict de interese.