VIDEO » Chiajna și Juventus s-au anihilat și au terminat la egalitate, 1-1

12 august, 2017

Concordia Chiajna și Juventus București au remizat, 1-1, într-un meci din etapa a 6-a din Liga 1. Echipa lui Miriuță a deschis scorul înaintea pauzei prin lovitura de cap a lui Marian Cristescu, după o lovitură liberă executată de Fota. Formația din Colentina a egalat în prelungirile primei părți tot printr-o lovitură de cap, dar de această dată a lui Măzărache.

Vezi si:

Sursa: gsp.ro

Trebuie sa mai citesti

VIDEO Imagini memorabile! Didier Deschamps luat pe sus de jucătorii Franței în timpul conferinței de presă

Franța a cucerit cel de-al doilea titlu mondial după finala câștigată cu Croația, scor 4-2, iar la conferința de presă susținută de selecționerul Deschamps a început nebunia.

VIDEO Imagini memorabile! Ce a pățit Deschamps în timp ce le explica jurnaliștilor cum a triumfat în Rusia

Franța a cucerit cel de-al doilea titlu mondial după finala câștigată cu Croația, scor 4-2, iar la conferința de presă susținută de selecționerul Deschamps a început fiesta.

VIDEO+FOTO Bucurie dusă la extrem în Paris! Fanii s-au luat la bătaie cu forțele de ordine + Croații au sărbătorit și ei în Zagreb

Parisul a fost luat cu asalt de zeci de mii de francezi care au sărbătorit aseară câștigarea celui de-al doilea titlul mondial din istorie, după victoria din finală cu Croația, scor 4-2.

VIDEO+FOTO Bucurie dusă la extrem în Paris! Fanii s-au luat la bătaie cu forțele de ordine

Parisul a fost luat cu asalt de zeci de mii de francezi care au sărbătorit aseară câștigarea celui de-al doilea titlul mondial din istorie, după victoria din finală cu Croația, scor 4-2.

FRANȚA CAMPIOANĂ MONDIALĂ // VIDEO Imagine în premieră cu autogol lui Mandzukic » De ce nu s-a dictat offisde la Poba

Franța s-a impus contra Croației, 4-2, în finala Campionatului Mondial 2018 și este din nou campioană mondială, după 20 de ani. Primul gol al meciului, marcat în proprie poartă de