Viteza blondă » Dafne Schippers a triumfat din nou în proba de 200 de metri, ca acum 2 ani, la Beijing

12 august, 2017

 a triumfat din nou în proba de 200 de metri, ca acum 2 ani, la Beijing. Cu cel mai bun timp al său din acest sezon, 22,05, olandeza a trecut linia de sosire mai rapidă cu 3 sutimi decât Marie-Josee Ta Lou (Cote d’Ivoire). Încă o dată învingătoare mondială în această probă, Schippers a explicat că "am luptat pentru asta. Am muncit atât de mult și acum sunt fericită. E special și faptul că am câștigat de două ori consecutiv.

Vezi si:

Sursa: gsp.ro

Trebuie sa mai citesti

Fratele criminalei de la metrou, DEZVĂLUIRI CUTREMURĂTOARE. Adevăratul MOTIV care i-a declanșat BOALA. Ce a făcut agresoarea acum două săptămâni. „Ne teroriza...”

Noi detalii șocante ies la iveală în cazul criminalei de la metrou. Fratele acesteia dezvăluie că femeia îşi teroriza familia, în timp ce rudele fetei care şi-a găsit sfârşitul pe şinele

Cine A GREȘIT în cazul CRIMEI DE LA METROU. DECLARAȚIA care ar putea schimba TOT ce s-a spus până acum. „Au încălcat...”

Cazul tragediei de la metrou- reamintim că o tânără de 25 de ani a fost împinsă în fața metroului de o femeie cu probleme psihice- a deschis o nouă Cutie a Pandorei. Dincolo de tragedie, a

DEZASTRU pentru România! Au anunțat ACUM

România poate avea economia cu cel mai rapid ritm de creştere din Uniunea Europeană, dar de asemenea nu are rival la cel mai puţin flatant indicator: deprivarea socială, potrivit Agerpres.

Anunțul ÎNGRIJORĂTOR făcut de Metrorex! De ce NU poate MICȘORA viteza de intrare la peron a trenurilor

Oficialli Metrorex a oferit explicații într-un comunicat în legătură cu crima care a avut loc la metrou marți seară și motivele din cauza cărora trenul care a lovit-o pe fată nu a putut să

Merkel a declanșat NĂVALA imigranților și acum cere „SOLIDARITATE” europeană

Cancelarul Merkel a încălcat acordul de la Dublin, în vara lui 2015, afirmând că îi va primi pe toții imigranții sirieni care ajung în Germania.